SKADECENTER VED ROSKILDE – VI LAVER OGSÅ FORSIKRINGSSKADER

Har din bil været i et færdselsuheld, har du fået en bule i bilen eller en ridse i lakken, så er vi hos Darup Auto og Skadeservice klar til at hjælpe dig.

Forsikringsskader

Når uheldet er sket, sørger vi for at din bil er i sikre hænder – også med hensyn til forsikringsskader. Vi tager os af alt arbejdet for at lette byrden for dig som kunde. Du skal blot tage kontakt til dit forsikringsselskab og fortælle dem om skaden og så tager vi os af resten her i vores skadecenter.

En forsikringsskade er en skade på din bil, som er dækket af bilens kaskoforsikring. Skaden skal være opstået som følge af en påvirkning udefra. Det er personen, der er ansvarlig for skaden, der skal dække skaden via sit forsikringsselskab.

Vi har mange års erfaring indenfor forsikringsskader og vi kan hjælpe dig med rådgivning, kontakt til forsikringsselskabet og hjælp til at udfylde papirer.

Hos Darup Auto og Skadeservice reparerer vi skader på alle bilmærker og vi laver blandt andet:

  • Buleopretning
  • Glasskader
  • Udskiftning af ruder
  • Ridser
  • Reparation af karosseri

Din frihed til at vælge værksted selv

Regler i EU, gør det muligt for dig selv, at få repareret din bil på et AutoPartner værksted i garantiperioden. Hos Darup Auto & Skadeservice udfører vi altid vores reparation efter producentens anvisninger i vores skadecenter og vi sørger for at bruge originale reservedele.

Vælg det rigtige skadecenter

Det kan være svært at bevare overblikket, når din bil har været ude for et uheld, men det er vigtigt at vælge det rigtige skadecenter, så din bil bliver lavet ordentligt og dine omkostninger ikke løber løbsk. Hos Darup Auto & Skadecenter garanterer vi kvalitet i vores arbejde grundet vores erfaring og ekspertise som automekanikere, så du kan føle dig helt tryg. Vi er godkendt af Teknicar, så det betyder at alt vores arbejde bliver udført på et højt teknisk niveau.

Der er aldrig et godt tidspunkt for et trafikuheld og det medfører ofte en masse udfordringer i hverdagen. Derfor skal skaden helst håndteres effektivt og hurtigt. I vores skadecenter er vi altid til rådighed til at hjælpe dig, hvis du har været ude for et biluheld. Vi kan hjælpe med alle slags skader i vores skadecenter.

Vores skadecenter er klar til at tage imod din bil

Hvis uheldet er ude, står vi hos Darup Auto & Skadecenter klar til at reparere din bil. Vores værksted ligger i Roskilde. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 70 70 74 19 eller udfylde kontaktformularen for et uforpligtende tilbud.

 

 


Modtag Teknicar nyhedsbrev

Teknicar sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev